Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Verwarming

Centrale verwarming optimaal regelbaar en duurzaam

Maximaal wooncomfort, minimaal energieverbruik. Centrale verwarming (CV) biedt vele mogelijkheden en oplossingen voor elke situatie, zoals temperatuurregeling per vertrek, HR++ cv-ketels, eenvoudig stoken op biomassa en warmtepompen. Wij adviseren u graag over de beste en voordeligste oplossing voor uw situatie.

Temperatuurregeling per vertrek

Regel voor elk vertrek op elk moment de gewenste temperatuur. Een optimale mix van woon- en werkcomfort en energiebesparing. U programmeert de gewenste temperaturen per vertrek standaard in en kunt wijzigingen gemakkelijk – en zelfs op afstand met de speciale app op uw smartphone of tablet  – eenvoudig aanpassen. 

Duurzame CV met pellets

Verwarm uw woning of bedrijf duurzaam met pellets. Zowel pelletkachels als pelletketels kunnen voorzien in de warmtebehoefte van uw centrale verwarming, waarmee u geen gasaansluiting meer nodig hebt. Uw gasmeter kan dus de deur uit, zodat u als bijkomend voordeel ook geen vaste lasten voor gas meer hebt. Pelletkachels voor uw woning zijn verkrijgbaar in sierlijke vormgeving, een sieraad voor uw woonkamer of kantoor.

Duurzame CV met biomassa

Met een biomassaketel verwarmt u duurzaam en economisch verantwoord. En u hoeft niet te verbouwen, want een biomassaketel is een gangbare vervanger van uw huidige cv-ketel. Bespaar fors door verwarming met biomassa zoals houtsnippers, desgewenst in combinatie met zonnepanelen voor extra besparing. Ook warmteterugwinning in de schoorsteen is mogelijk, dat maakt de installatie nog energiezuiniger. Dankzij de ruime brandstoftanks, zijn onze biomassaketels zeer gebruiksvriendelijk.

 

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Door onze klanten
beoordeeld met een:

8.8
Klik hier om de recensies te lezen

Wij bieden de volgende merken aan:

|