Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Ventilatiesysteem

Luchtverversing en ventilatie voor betere gezondheid, met WTW voor forse energiebesparing.

Schone lucht is essentieel voor een goed en aangenaam woon- en werkklimaat. Verse lucht zorgt voor een betere gezondheid en een hoger concentratievermogen. Als specialist in luchtkwaliteit adviseren wij u graag over ventilatie en luchtverversing in uw huis of bedrijfspand.

Ventilatie met luchtverversing 

Veel gezondheidsklachten van mensen hebben te maken met slechte luchtkwaliteit. Met onze luchtverversingssystemen voert u vervuilde binnenlucht af en verse buitenlucht toe. Installatie van deze ventilatiesystemen is mogelijk in zowel nieuwbouw als bestaande bouw. En dankzij de sterk verbeterde techniek van elektromotoren de afgelopen jaren, verbruiken onze luchtverversingssystemen slechts voor een paar tientjes elektriciteit per jaar.

Warmteterugwinning (WTW) voor forse energiebesparing

Met traditionele ventilatie – ‘het open raam’ – jaagt u uw gasrekening naar grote hoogten. Een installatie voor warmteterugwinning (WTW) op uw luchtverversingssysteem levert u een fikse energiebesparing op van vele tientallen procenten. WTW gebruikt de warmte van de vervuilde lucht om de toegevoerde schone lucht voor te verwarmen. Dat scheelt u aanzienlijk op bijverwarming. WTW is ook nog eens zeer goed voor uw carbon footprint en duurzame bedrijfsvoering.

 

 

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Door onze klanten
beoordeeld met een:

8.8
Klik hier om de recensies te lezen

Wij bieden de volgende merken aan:

|