Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Uw totale elektrische installatie en domotica

Bij ons innovatief vakwerk in elektrische installatie en domotica staat het dagelijks gebruik centraal. Zo hebt u altijd een stroompunt op de plek waar u deze nodig hebt en zitten schakelaars waar u ze verwacht. Ook automatisering van uw schakelwerk is mogelijk. Onze installaties zijn doordacht en uiteraard zeer veilig.

Elektrische installatie

Voor zowel woningen, kantoorpanden, winkels als utiliteitsbouw verzorgen wij de complete elektrische installatie. Wij ontwerpen en bouwen installaties van 25 Amp, 35 Amp, 63 Amp en 80 Amp volledig in eigen huis. Met een kundig oog voor praktisch gebruik van de ruimte adviseren wij u over aantallen stopcontacten en schakelaars de beste plekken om deze te plaatsen.

Voorlopers in domotica

Domotica maakt wonen gemakkelijker en leuker. Met onze huisautomatisering is uw woning klaar voor de toekomst. Laat u verrassen door onze betaalbare totaaloplossingen in domotica, voor gemak, wooncomfort en veiligheid in uw woning of bedrijfspand. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden en adviseren u graag gericht!

 

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Door onze klanten
beoordeeld met een:

8.8
Klik hier om de recensies te lezen

Wij bieden de volgende merken aan:

|