Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Databekabeling voor elk ICT-netwerk

Datacommunicatie is tegenwoordig onmisbaar. Wij verzorgen professionele databekabeling, voor een stabiel functionerend netwerk met voldoende bandbreedte. Onder meer bouwbedrijven, particulieren en ICT-bedrijven schakelen ons in voor aanleg en uitbreiding van ICT-netwerken.

Alles onder één dak

Alle installatiewerk onder één dak, dat is het voordeel van installatiebedrijf Huizinga techniek. Want voor uw ICT-netwerk is ook stroomvoorziening nodig. En wat te denken van domotica, klimaatbeheersing en automatische aansturing van verwarming, koeling en ventilatiesystemen. Als die apparatuur communiceert via uw ICT-netwerk. Wij hebben alle specialisaties in huis voor uw totale installatie.

Uw ICT-netwerk klaar voor de toekomst

Zorg dat uw ICT-netwerk al bij aanleg klaar is voor de toekomst. Ontwikkelingen in de communicatie- en informatietechnologie gaan snel, waarbij gebruik van dataverkeer eveneens toeneemt. Samen met u bepalen wij uw huidige gebruik. Daarnaast adviseren wij u graag over een netwerk met voldoende capaciteit voor toekomstig gebruik. Wij kunnen het netwerk bovendien zo installeren, dat het eenvoudig en snel verder uit te breiden is.

Nette en gestructureerde databekabeling 

Onze netwerken zijn inzichtelijk en gestructureerd. Dat maakt opsporen van problemen en onderhoud eenvoudig. Ook het verplaatsen van apparatuur is daarmee snel en simpel te realiseren. Wij leggen het netwerk netjes aan, werken het optisch weg en zorgen dat alle kabels veilig liggen. 

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Door onze klanten
beoordeeld met een:

8.8
Klik hier om de recensies te lezen

Wij bieden de volgende merken aan:

|