Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl
Terug naar Projecten

Installatie compleet bij renovatie klassiek herenhuis in Assen

Gepubliceerd op:
Installatie compleet bij renovatie klassiek herenhuis in Assen

Klant kocht een zeer fraai klassiek herenhuis in Assen. Aangezien het pand voorheen in gebruik was bij een overheidsinstelling, was voor bewoning een verbouw en renovatie nodig. Huizinga techniek Totaalinstallatie mocht al het installatiewerk uitvoeren.

Wens van de klant

Klant is ondernemer met een drukke zaak. Hij besteedde het werk volledig uit en wilde volledig ontzorgd worden bij al het installatiewerk. Hij zocht hierbij een installatiebedrijf dat de totale installatie kon verzorgen: gas, licht, water en verwarming. Hij wilde erop kunnen vertrouwen dat het werk zonder zijn continu toezicht geheel naar wens werd uitgevoerd.

Onze werkzaamheden

Met name op de benedenverdieping moest veel gebeuren. Zo vernieuwden wij de volledige elektrische installatie. Ook pasten wij de riolering aan en breidden deze uit. De centrale verwarming beneden pasten we volledig aan voor de functie als woonhuis. De badkamer hebben wij volledig gerenoveerd, inclusief sanitair, tegelwerk, installatie van vloerverwarming en timmerwerk.

Resultaat

,,Een puik stuk werk’’, vindt klant Lennart van der Zwan. ,,Het is fijn samenwerken met de jongens van Huizinga techniek. Ze zijn flexibel, denken mee en komen hun afspraken na. Ze zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen. Het resultaat is moderne technologie die qua uitstraling helemaal past bij het warme, klassieke gevoel van ons huis. Wij zijn echt heel erg tevreden.’’

warmtepompen voor woning en zwembad

warmtepompen voor woning en zwembad
 Mooi project opgeleverd. Warmtepomp voor de woning geplaatst inclusief buffer voor sanitair water van 190 liter. Voor hun zwembad een solo warmtepomp geplaatst met een ltv wissellaar en buffer Tevens de bestaande gas gestookte ketel verwijderd
 

Warmtepomp Kropswolde

Warmtepomp Kropswolde
 Warmtepomp all electric Kropswolde
 
|