Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl
Terug naar Projecten

Warmtepomp Kropswolde

Gepubliceerd op:
Warmtepomp Kropswolde

 Warmtepomp all electric Kropswolde

In Kropswolde een all electric lucht water warmtepomp geplaatst. De installatie was te groot om hem op de plek van de huidige cv ketel te plaatsen. Daarom hebben we de gehele installatie in de garage geplaatst.

Leiding werk hebben we onder de vloer langsgebracht tot naar de oude plek van de cv ketel en hier op het bestaande leidingwerk aangesloten.

Deze warmtepomp verwarmt een sanitair boiler van 300 liter. De binnen deel regelt het omschakelen van warm water naar de cv installatie toe en andersom.

Ook bij dit systeem krijgt warmwater voorrang.

De warmte transport naar de cv installatie toe gaat dmv een circulatiepomp met mengklep. Deze mengklep zorgt er voor dat de temperatuur van het cv water altijd costant blijft.

De regeling geschied door een weersafhankelijke regeling met draadloze kamer thermostaat.

Wensen de bewoners een groene warmte toe.

Foto's

Bekijk ook

warmtepompen voor woning en zwembad

warmtepompen voor woning en zwembad
 Mooi project opgeleverd. Warmtepomp voor de woning geplaatst inclusief buffer voor sanitair water van 190 liter. Voor hun zwembad een solo warmtepomp geplaatst met een ltv wissellaar en buffer Tevens de bestaande gas gestookte ketel verwijderd

Renovatie begane grond van woning in Wagenborgen

Renovatie begane grond van woning in  Wagenborgen
Van een woning in Wagenborgen renoveerden wij de benedenverdieping volledig. De begane grond werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Wij verzorgden zowel het installatiewerkals de bouwkundige aanpassingen.
|