Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl
Terug naar Projecten

Renovatie begane grond van woning in Wagenborgen

Gepubliceerd op:
Renovatie begane grond van woning in  Wagenborgen

Van een woning in Wagenborgen renoveerden wij de benedenverdieping volledig. De begane grond werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Wij verzorgden zowel het installatiewerkals de bouwkundige aanpassingen.

Bouwwerkzaamheden

Om te beginnen stripten wij de benedenverdieping van dit huis compleet. Alle binnenmuren gingen eruit. Waar het dragende muren betrof, hebben wij de constructie intact gehouden door het plaatsen van stalen balken. Vervolgens zijn er nieuwe wanden geplaatst, een indeling geheel naar wens van de eigenaar.

Vloerverwarming

De volledige vloer op de begane grond kreeg vloerverwarming. Wij hebben de vloerverwarming geïnstalleerd en de vloer afgewerkt met een cementen dekvloer en laminaat tegels. Vervolgens hebben wij een onderaannemer opdracht gegeven om de vloer te isoleren met purisolatie. Dit gebeurde via de kruipruimte.

Elektra en keuken

Ook hebben wij de volledige elektrische installatie op de benedenverdieping van deze woning vernieuwd. Tot slot leverden, plaatsen en installeerden wij een compleet nieuwe keuken in deze woning. De benedenverdieping van deze woning is nu als nieuw, geheel naar wens van de klant.

 

 

Bekijk ook

warmtepompen voor woning en zwembad

warmtepompen voor woning en zwembad
 Mooi project opgeleverd. Warmtepomp voor de woning geplaatst inclusief buffer voor sanitair water van 190 liter. Voor hun zwembad een solo warmtepomp geplaatst met een ltv wissellaar en buffer Tevens de bestaande gas gestookte ketel verwijderd

Warmtepomp Kropswolde

Warmtepomp Kropswolde
 Warmtepomp all electric Kropswolde
|