Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl
Terug naar Projecten

Installatie van pelletkachels & pelletketels in Groningen Friesland & Drenthe

Gepubliceerd op:
Installatie van pelletkachels & pelletketels in Groningen Friesland & Drenthe

Stoken op pellets is zeer voordelig en duurzaam stoken. Dankzij de besparing van zo’n 40% op stookkosten kiezen steeds meer mensen voor een pelletkachel. Wij leverden en installeerden al vele lucht-pelletkachels, CV-ondersteunende pelletkachels en pelletketels in Groningen, Friesland & Drenthe.

Zeer voordelig stoken met uw pelletkachel

Stoken met een pelletkachel of pelletketel is zeer voordelig stoken. U bespaart ten opzichte van gas gemiddeld zo’n 40% op uw energiekosten. En een lagere energierekening is niet het enige voordeel: stoken op pellets is ook nog eens zeer duurzaam.

Terugverdientijd pelletkachel

De terugverdientijd van uw pelletkachel of pellet is zeer afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Denk hierbij aan:

  • soort verwarming
  • isolatieniveau van uw woning of pand
  • stookgedrag
  • grootte van pand of woning

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om uw persoonlijke situatie te analyseren. Op basis van deze analyse bieden wij u een heldere offerte op maat, met daarin ook meegenomen de terugverdientijd van de pelletkachel in uw situatie.

Maak een vrijblijvende afspraak.

Subsidie voor stoken op pellets

Stoken op pellets is nu extra aantrekkelijk dankzij RVO-subsidie. Zo bedraagt de subsidie voor lucht-pelletkachels momenteel 500 euro, de subsidie voor CV-ondersteunende pelletkachels 1400 euro en subsidie voor pelletketels is er vanaf 2300 euro, afhankelijk van het vermogen van uw pelletketel.

Onze merken pelletkachels

Pelletketels in de praktijk

Wij krijgen vaak de vraag of een pelletketel niet onpraktisch in het gebruik is. Waar gas continu blijft stomen, moet een pelletkachel af en toe worden bijgevuld. Dit hoeft slechts zeer af en toe, aangezien wij de pelletketels standaard leveren met een zeer grote bunkervoorraad van maar liefst duizend kilo. De toevoer van pellets gaat volledig automatisch, daar hebt u geen omkijken naar.

Meer weten over pelletkachels.

Bekijk ook

warmtepompen voor woning en zwembad

warmtepompen voor woning en zwembad
 Mooi project opgeleverd. Warmtepomp voor de woning geplaatst inclusief buffer voor sanitair water van 190 liter. Voor hun zwembad een solo warmtepomp geplaatst met een ltv wissellaar en buffer Tevens de bestaande gas gestookte ketel verwijderd

Warmtepomp Kropswolde

Warmtepomp Kropswolde
 Warmtepomp all electric Kropswolde

Renovatie begane grond van woning in Wagenborgen

Renovatie begane grond van woning in  Wagenborgen
Van een woning in Wagenborgen renoveerden wij de benedenverdieping volledig. De begane grond werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Wij verzorgden zowel het installatiewerkals de bouwkundige aanpassingen.
|