Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl
Terug naar Projecten

Complete renovatie winkel tot woning Westeremden

Gepubliceerd op:
Complete renovatie winkel tot woning Westeremden

Bij de ombouw van een winkelpand tot woonhuis in Westeremden verzorgde installatiebedrijf Huizinga techniek de totale installatie. De woning is onder meer uitgerust met vloerverwarming, een pelletkachel en een waterontharder.

Installatie compleet

Huizinga techniek verzorgde de totale installatie van water, elektra en riolering bij de ombouw van dit winkelpand tot woonhuis. Ook monteerden wij sanitair en verlichting.

Vloerverwarming

De vloerverwarming die wij installeerden in dit woonhuis is regelbaar per vertrek. Deze volledig programmeerbare vloerverwarming maakt de woning zeer comfortabel en energiezuinig. Daarvoor hebben wij in elke ruimte een thermostaat gemonteerd. De temperatuurregeling per ruimte gebeurt door middel van Honeywell aansturingsmodules voor vloerverwarming plus uitbreidingen op de HR-ketel met servomotoren en een regelblok.

Pelletkachel

Voor de gezelligheid, comfort en energiezuinige verwarming plaatsten we in de woonkamer een pelletkachel. Verwarming met pellets biedt rendement, sfeer en warmte. Pelletskachels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in vele kleuren, maten en stijlen. Ook de pelletkachel die deze klant koos, is een sieraad voor de woonkamer.

Waterontharder

Ter bescherming van het sanitair tegen schade dor kalkaanslag plaatsten wij een waterontharder. In heel Nederland – en niet in de laatste plaats Groningen – wordt het leidingwater steeds harder. Het kalkgehalte neemt hand-over-hand toe. Dat zorgt voor snellere slijtage en defecten aan huishoudelijke apparatuur, zoals wasmachines, vaatwassers, koffiezetters en waterkokers. Wasverzachter, vaatwasserzout en glansmiddel, de waterontharder maakt gebruik ervan overbodig. En ook voor mensen met een gevoelige huid en huidaandoeningen zoals psoriasis is een waterontharder een uitkomst.

Meer informatie over waterontharders

Bekijk ook

warmtepompen voor woning en zwembad

warmtepompen voor woning en zwembad
 Mooi project opgeleverd. Warmtepomp voor de woning geplaatst inclusief buffer voor sanitair water van 190 liter. Voor hun zwembad een solo warmtepomp geplaatst met een ltv wissellaar en buffer Tevens de bestaande gas gestookte ketel verwijderd

Warmtepomp Kropswolde

Warmtepomp Kropswolde
 Warmtepomp all electric Kropswolde

Renovatie begane grond van woning in Wagenborgen

Renovatie begane grond van woning in  Wagenborgen
Van een woning in Wagenborgen renoveerden wij de benedenverdieping volledig. De begane grond werd volledig gestript en opnieuw ingedeeld. Wij verzorgden zowel het installatiewerkals de bouwkundige aanpassingen.
|