Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Over ons

Huizinga techniek reeds 27 jaar een begrip in de regio.

Huizinga techniek biedt complete installatieoplossingen voor zowel de zakelijke als particuliere markt. We hebben oog voor innovaties binnen ons vakgebied en bezoeken dan ook regelmatig vakbeurzen en scholingsdagen.

Bij ons kunt U terecht voor alle gas- en waterinstallaties, maar ook voor alle soorten verwarming, ventilatiesystemen, elektrische installaties, aanleg data-bekabeling, dakwerken, zonne-energie/zonnepanelen, airco, warmtepompen en aardwarmte-installaties, vervanging van cv-ketels (vraag naar ons onderhoudsabonnement), houtpelletkachels.

Voor de vakman en doe het zelver beschikt ons installatiebedrijf over een aparte verkoopbalie.

Energiebesparing

Wist u dat energiebesparende technieken het comfort in uw woning of bedrijf aanzienlijk kunnen verbeteren? En daardoor het plezier van wonen en werken van uw gezin of werknemers in het pand? Het nemen van energiebesparende maatregelen is daarom in meerdere opzichten een verstandige investering, welke niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

UNETO-VNI

Huizinga techniek is aangesloten bij de Uneto-Vni, de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel.
Als Uneto-Vni installateur bieden wij onze klanten service, kwaliteit en vooral betrouwbaarheid. Zo kunt U als opdrachtgever vertrouwen op de kwaliteit van onze dienstverlening.

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Door onze klanten
beoordeeld met een:

8.8
Klik hier om de recensies te lezen

 

 

 

 

 

Openingstijden showroom

Dinsdag   9.30 - 17.00 uur
Woensdag   9.30 - 17.00 uur
Donderdag   9.30 - 17.00 uur
Vrijdag   9.30 - 17.00 uur
 zaterdag  gesloten

 en/of op afspraak, wanneer het u past  

 

S H O W R O O M : wij pauzeren dinsdag tot en met vrijdag           van  12.00  tm  13.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wij bieden de volgende merken aan:

|