Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl
Terug naar Nieuws

Nieuwe eigenaar Menno Bos installatiebedrijf

Gepubliceerd op:
Nieuwe eigenaar Menno Bos installatiebedrijf

APPINGEDAM – Sinds jaar en dag is het installatiebedrijf van Menno Bos een begrip in de regio. Het bedrijf wat gevestigd is aan het Zwet 33 in Appingedam, is sinds kort overgenomen door Huizinga installatietechniek.

Nieuw is Huizinga zeker niet binnen het bedrijf, Heinie Huizinga is reeds jaren werkzaam binnen het bedrijf; Menno Bos en Huizinga waren de laatste vijf jaren vennoten. De overname is een logisch gevolg van de ingezette koers binnen het bedrijf.

Nu anno 2020 gaat het bedrijf verder onder de naam Huizinga installatietechniek. Voor alle klanten blijft de service ongewijzigd, Heinie was de laatste jaren ook reeds hun contactpersoon.

Voor Menno en Antje Bos breekt er nu een andere tijd aan, ze willen alle klanten bedanken voor het in hun gestelde vertrouwen en de nieuwe eigenaar Heinie Huizinga van harte aanbevelen.

Onderhoud Warmtepomp

Onderhoud Warmtepomp
  Belang van onderhoud aan de warmtepomp Het regelmatig laten onderhouden van een warmtepomp is belangrijk. Regelmatig onderhoud zorgt voor: Een langere levensduur Het voorkomen van storingen Een veilige werking Energiezuinigheid en besparing op uw stookkosten Kies voor een serviceabonnement zodat uw warmtepomp vakkundig wordt onderhouden.
 

SUBSIDIE WARMTEPOMPEN

SUBSIDIE WARMTEPOMPEN
  Subsidie warmtepomp De Rijksoverheid geeft tot 2021 subsidie op warmtepompen om zo duurzame verwarming te stimuleren. U vermindert de uitstoot van CO2 en verwarmt uw huis met minder gas. De investeringssubsidie duurzame energie (ISDE) geldt voor zowel particulieren als zakelijke gebruikers. De hoogte van de subsidie voor warmtepompen ligt tussen de € 1.000,- en € 2.500,- en is afhankelijk voor welk merk/type pomp u kiest. 
 
|