Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Warmtepompen

Kies voor een warmtepomp, weg met de gasmeter!

Verwarm en koel uw huis tegen zeer lage kosten. Dat kan met lage-temperatuurverwarming met een warmtepomp, door middel van vloerverwarming plus eventueel wandverwarming. Bijverwarming en aandrijving van de pomp gebeurt volledig elektrisch (met zeer laag verbruik) zodat uw gasaansluiting volledig de deur uit kan.

Weg met de gasmeter!

Kiest u voor verwarming van uw huis of bedrijfspand met een warmtepomp, dan kan de gasmeter de deur uit. U bespaart flink, want daarmee vervallen niet alleen de kosten van het gas, maar hoeft u ook geen vast recht meer te betalen voor uw gasaansluiting.

 

Stop er € 1 aan energie in en er komt € 4 tot € 5 aan energie weer uit!

Brongebonden warmtepomp 

Een brongebonden warmtepomp maakt gebruik van aardwarmte.  Wij boren bronnen met een diepte van 80 tot 250 meter, waarbij geldt: hoe dieper je gaat, hoe meer warmte je krijgt. De temperatuur van het gebruikte water is zeer stabiel, wat stoken nog energiezuiniger maakt.

Luchtwarmtepomp

Met een luchtwarmtepomp maakt u voor verwarmen en koelen gebruik van de temperatuur van de buitenlucht. De warmtewisselaar kan zelfs uit lage luchttemperaturen warmte vrij maken, er zijn zelfs al technische oplossingen voor verwarming met buitenlucht tot -15oC. Een luchtwarmtepomp is eenvoudig te plaatsen en de investering is relatief laag.

Onderhoud warmtepomp

Voor €   6,25 per maand krijgt uw warmtepomp één keer in de twee jaar een onderhoudsbeurt en worden mogelijke storingen zonder voorrijkosten verholpen. 

Voordelen onderhoud

  • 2-jaarlijks onderhoud
  • Voorrijkosten inbegrepen
  • Bij onderhoud arbeidsloon inbegrepen (eventuele materiaalkosten niet inbegrepen)
  • 24/7 bereikbaar bij storing

 

 

 

 

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag

Door onze klanten
beoordeeld met een:

8.8
Klik hier om de recensies te lezen

Wij bieden de volgende merken aan:

|