Zwet 33  |  9902 RM Appingedam   |  0596 53 32 73  |  info@huizingatechniek.nl

Bereken uw dakwinst in 30 seconden

Klik hier

Zonnepanelen

ZONNE-ENERGIE: ENERGIE VOOR DE TOEKOMST

Zonne-energie levert een belangrijke bijdrage aan de stroomvoorziening waarvoor tot nu toe gas- en kolencentrales werden gebruikt.
Zonne-energie heeft zich razendsnel ontwikkeld tot een volwaardige energiebron, die fossiele brandstoffen kan vervangen.
Zonne-energie is in ieder huis/pand te gebruiken, zonder dat daar speciale (bouw-)technische voorzieningen voor nodig zijn.

BENUT DE MOGELIJKHEDEN VAN DE ZON

Wij van Huizinga techniek zetten in op de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid, zodat u ook in de komende decennia veel plezier van onze geleverde producten heeft.
Ook bij de opbouw zorgen wij voor een veilige installatie, zodat u altijd de hoogste opbrengst kunt verwachten.
Graag realiseren wij voor u de optimale oplossing en zorgen daarbij voor alle stappen van planning en installatie.
Een kleine installatie van 2 Kilowatt of een installatie met een opbrengst van meerdere Megawatt: met onze ervaring, uitgebreide know-how en klantgerichte service bieden wij de oplossing die exact op uw individuele wensen en die van iedere klant toegesneden zijn.
Vanzelfsprekend werken wij daarbij steeds met de grootste precisie - dat geldt zowel voor kleine particuliere installaties als voor de grote zakelijke installaties.

Meer informatie:

0596 53 32 73
Vrijblijvende Offerteaanvraag
Kom vrijblijvend iedere Zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur in onze showroom voor informatie over duurzame energie. Er is een aparte ruimte voor uitleg en het zien van werkende duurzame energie !

Wij bieden de volgende merken aan:

|